RADNIČKA ODMARA SE KLASA

Otkrivamo gdje će ljetovati Milanovićevi ministri

01.08.2013 u 14:21

Bionic
Reading

U svega 50 minuta Vlada RH je obradila 31 točku dnevnog reda i zaputila se na godišnji odmor. Iako neće biti sjednica naredna tri tjedna, ministri se, prema vlastitom priznanju, neće odmarati toliko. Ovisi kako i tko, na godišnjem će provesti tjedan ili dva i svi će na Jadran

'Sedam dana ću se odmarati, iako mislite da bih trebao krepati na poslu, ali to je vaš problem', kazao je Slavko Linić, ministar financija.

Nešto ljubazniji i susretljiviji bio je ministar obrazovanja Željko Jovanović, rekavši da će na odmor u Rijeku i da će biti u 'polugodišnjem raspoloženju'.

Siniša Hajdaš Dončić nije želio otkriti gdje će se odmarati, navevši tek da će dva tjedna provesti s obitelji. Za razliku od njega, prvi čovjek obrane Ante Kotromanović nije imao problema s otkrivanjem lokacije svog ljetovališta. Kazao je da će najprije na Pag, a potom u posjete sestrama.

Andrea Zlatar Violić će u obiteljsku kućicu u Dubrovniku na dva tjedna, dok je Anka Mrak Taritaš tjedan dana rezervirala za jedrenje, a tjedan za posjet majci.

Branko Grčić planira se odmarati dva tjedna najvjerojatnije kod kuće, u Splitu, kući će, na Brač, skoknuti i Arsen Bauk, a u obiteljsku kuću na Braču planira ići i ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

'Hoću li još nekamo ići, ne znam, ali se iz Dalmacije neću micati', kazao je Bauk.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović, kao što smo već pisali, vodi suprugu i sinove u državnu rezidenciju na Hvaru – vilu Kovač ili tzv. Bakarićevu vilu. Ondje će se odmarati od dana proslave akcije Oluja, tj. 5. kolovoza, sve do 19. kolovoza.