LJUBOMORA NA DJELU

Oteo bivšu djevojku i satima je tukao

21.12.2010 u 12:35

Bionic
Reading

Nesretnu Snježanu B. (40) spasili su prolaznici na splitskom Žnjanu koji su čuli zapomaganje iz automobila i pozvali policiju. Ljubomorni bivši mladić poludio je kad ju je vidio u automobilu sa 27-godišnjakom

Ljubomornog Denisa S. (40) splitska policija privela je u noći s ponedjeljka na utorak zbog otmice svoje donedavne djevojke Snježane B. Bivši par pronađen je u automobilu parkiranom na plaži Žnjan – Snježana je zapomagala i dozivala u pomoć, krvarila je iz nosa, a bivši mladić ju je tukao i protiv volje držao u automobilu.

Rekonstrukcijom događaja utvrđeno je da je Denis nešto ranije u mjestu Duće kod Omiša zatekao Snježanu i njezinog novog mladića Branimira V. (27). Poludio je od ljubomore, izvukao bivši djevojku iz automobila, oteo je i odvezao prema Splitu. U međuvremenu ju je tukao tako da je nekoliko puta izgubila svijest. Spasili su je prolaznici koji su čuli vrištanje i pozvali policiju.

Pregledom na Hitnoj pomoći Snježani B. ipak su utvrđene samo lakše tjelesne ozljede, no Denis će najvjerojatnije zaraditi kaznenu prijavu zbog protupravnog lišavanja slobode. U policijskoj evidenciji dosad je već evidentiran zbog nasilja u obitelji.