MODAKOMODA DARUJE

Osvojite prekrasne haljine Rita Ora za adidas Originals

03.11.2015 u 18:17

Bionic
Reading

ModaKomoda slavi svoj 4. rođendan u velikom stilu i to uz pomoć adidas Originals shopa i Rite Ore! Cosmic Confession i Mystic Moon kolekcije su u prodaji, a mi vas darujemo s čak dvije haljine. Kako sudjelovati u ovom mega giveawayu, doznajte u postu!


Iz neiscrpne modne kuhinje adidas Originalsa i Rite Ore ove jeseni dolazi neizostavni 'svemirski' začin - nove Cosmic Confession i Mystic Moon linije. Isprobala sam najatraktivnije komade iz svake podkolekcije, prošetala ih zagrebačkim ulicama i odlučila vam pokloniti dvije predivne haljine koje detaljnije možete vidjeti u nastavku. Na taj vam način želim zahvaliti na četiri godine vjernosti ModaKomoda blogu. :)

Cosmic Confession linija nadahnuta je svemirskim odijelima, retro stilom i vintage detaljima. Dominiraju crna, žuta i bijela boja, te prepoznatljive adidasove tri crte. Kvalitetni materijali i minimalizirani printevi stvaraju dojam odvažnog 'kozmičkog' stila. Linija se sastoji od donjih dijelova trenirki, majica, jakne, hoodice i haljine, a 'svemirsko' ruho dobile su i popularne Stan Smith tenisice.

Mystic Moon linija inspirirana je Mjesecom, najsjajnijim nebeskim tijelom, njegovom površinom i sjenkama te se ističe samo dvjema bojama - crnom i bijelom. Sjajni, prošiveni i gumirani materijali istovremeno su vizualno atraktivni - pomalo futuristički, taktilni i funkcionalni. Upečatljivi adidasov brending ističe se kao Mjesec na noćnom nebu. Linija sadrži neodoljive haljine, majice, popularne hoodice, jakne, kapu i tenisice. Linije Cosmic Confession i Mystic Moon dostupne su u adidas shopovima, uključujući i adidas Originals shop u Bogovićevoj 1a u Zagrebu.

outfit #1 - haljina: Cosmic Confession / adidas Originals by Rita Ora, tenisice Stan Smith, ruksak: Stella McCartney za adidas
outfit #2 - haljina: Mystick Moon / adidas Originals by Rita Ora, košulja: Tradate, cipele: Gossip / Shoebox, ruksak: Beck’s #UrbanEdition


U adidas Originals shop-u u Bogovićevoj u Zagrebu, za svaki kupljeni artikl iz adidas Originals by Rita Ora kolekcije samo čitatelji ModaKomoda bloga (keyword: MODAKOMODA) mogu dobiti i platnenu Rita Ora torbu gratis. Torbice su dostupne u limitiranoj količini. Torbice su dostupne u limitiranoj količini. Svi zainteresirani za nagradni natječaj, posjetite Facebook i Instagram stranice ModaKomoda gdje ćemo vas upoznati s pravilima igre.