MILAN BANDIĆ:

Ostojića ću potući trocifrenom razlikom u postocima!

31.05.2013 u 15:13

Bionic
Reading

Bandić obećava apsolutnu pobjedu na izborima, i to na ovom svijetu, onom svijetu i u polusvijetu

Aktualni hrvatski gradonačelnik Milan Bandić spremno dočekuje žestoku kampanju svog protukandidata u drugom krugu izbora, Rajka Ostojića, koju su uspjeli primijetiti samo okorjeli članovi SDP-a. Dok ministar zdravlja pokušava sve ne bi li ugrozio Bandića (čak je na zadnjem skupu obećao poštenje), popularni Miki Stijena hladan je kao špricer koji je popio prije desetak godina kada je pijan bježao od policije. Njegov suradnik Rajko Kojić započeo je jučerašnje obraćanje novinarima.

Milan Bandić je spreman za novi mandat. Neće raditi kampanju, samo će svoju rodbinu i kumove SMS-om podsjetiti da glasaju za njega. Zatim, kontrolori u tramvaju su na godišnjem pa se građani mogu mirno voziti ZET-om besplatno. Kontrolorima Zagrebparkinga sam rekao da se tu i tamo nasmiješe i to je to od njegove kampanje', završio je Kojić.

Milan Bandić se nadovezao:

Moja prednost je tolika da će ovo biti prvi put da pobjeđujem trocifrenom razlikom u postocima, što je raritet u povijesti. Također, ovom prilikom Milan Bandić obećava dominaciju u svim slojevima društva, na ovom svijetu, onom svijetu, doseljenom svijetu i u polusvijetu. To je više nego dovoljno da za mog dragog Rajka Ostojića nedjelja 2. lipnja 2013. bude Bloody Sunday Bloody', rekao je samouvjereni Bandić prije nego što se sjetio da ne zna engleski jezik, a onda je nastavio na hrvatskom: 'Dragi birači, sjetite se mene 2. lipnja 2013. i ja ću se opet sjetiti vas za četiri godine', poentirao je popularni Miki.