OKREĆU SE KARAMARKU

Osječko-baranjski HDZ-ovci otkazuju poslušnost Jadranki Kosor

04.05.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Tomislav Karamarko u ovim bi trenucima u Osijeku trebao predstaviti nove uzdanice na predstojećim izborima za predsjednika HDZ-a. Time se naklonost stranke u županiji koja je dosad glasila kao najčvršći oslonac aktualne predsjednice Jadranke Kosor dramatično nagnula prema njezinu najozbiljnijem protukandidatu

U osječkom hotelu Waldinger, na obraćanju novinarima najavljenom za 10 sati, Karamarku bi javnu podršku trebali dati gradonačelnici Našica i Donjeg Miholjca, Krešimir Žagar i Stjepan Viduka, te načelnici općina Darda, Anto Vukoje, Antunovac, Ivan Anušić, i Draž, Stipan Šašlin. Uz Tomislava Karamarka, najavljeni su predsjednici gradskih odbora HDZ-a – Ante Raspudić iz Đakova i dr. Davorin Bubalović iz Belog Manastira, organizacijski tajnik ŽO-a HDZ-a Goran Ivanović Lac, zamjenik predsjednika GO-a Osijek Petar Lagator te Goran Slodo, predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Cijelo jučerašnje poslijepodne i večer su Vladimir Šeks i Tomislav Ivić (prije nekoliko dana ponovno izabran za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a) nazivali kolege najavljene za današnje javno davanje potpore Karamarku i nastojali ih uvjeriti da odustanu od toga, a koliko su u tomu uspjeli, vidjet će se na skupu koji upravo počinje.