VARGA O UKIDANJU PROGRAMA 72 SATA

'Oprosti im Bože jer ne znaju što čine!'

14.02.2016 u 14:58

Bionic
Reading

Nakon što je u subotu ministar zdravlja Dario Nakić u Dnevniku Nove TV potvrdio da će ukinuti 'program 72 sata' namijenjen teško oboljelim onkološkim pacijentima kako bi unutar tog roka došli od dijagnoze do liječenja, s reakcijom se javio donedavni ministar Siniša Varga u dva posta na Facebooku.

'Povodom vijesti da se ukida program 72 sata za oboljele od malignih bolesti, ja nemam komentar jer sam i ljut i žalostan, samo ću napomenuti da je program započet u Vinogradskoj bolnici u vrijeme HDZ-ove vlasti, a mi smo ga samo nacionalno proširili kao dobru praksu. Stručna Vlada? Blaženi su u neznanju, ali ne na svoju već na tuđu štetu. Oprosti im Bože, jer ne znaju sto čine', napisao je Varga na Facebooku u nedjelju ujutro.

Potom se sat kasnije ponovno oglasio.

'Unaprijed me strah pogledati vijesti sutra, obzirom da je Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti. Ne bi me vise čudilo da nakon ukidanja Programa plus i 72 sata vrate dječji onkološki odjel iz Ilice natrag u 53m2 u Klaićevoj. Ne želimo povratak na staro, a upravo je to ono sto nam HDZ svaki dan rad', poručio je Varga.

Povodom vijesti da se ukida program 72 sata za oboljele od malignih bolesti, ja nemam komentar jer sam i ljut i...

Posted by Siniša Varga on Sunday, February 14, 2016