NA PUTU ZA SPLIT

Opljačkani taksist iz Makarske preminuo u kolima Hitne pomoći

17.03.2020 u 20:53

Bionic
Reading

U kolima Hitne pomoći na putu do splitske bolnice u utorak predvečer preminuo je makarski poduzetnik koji je prethodno bio žrtva razbojničkog napada u svom gradu. Slobodna Dalmacija piše da je riječ o Jozi Čoriću, koji je napadnut u ulici Put velikog brda oko 16.50 sati, a preminuo je oko 18.30 sati

Splitska policija večeras je medije izvijestila o smrti muškarca koji je ranije popodne bio žrtva razbojstva u Makarskoj. Neslužbeno se doznaje da je 66-godišnji autoprijevoznik u napadu opljačkan za više od 200 tisuća kuna i nepoznati iznos eura.

Policija je priopćila da su u 16,45 sati zaprimili dojavu da je na području Makarske fizički napadnut muškarac kojemu je otuđen novac. Na mjesto događaja ubrzo su izašli djelatnici Hitne medicinske pomoći Makarska kako bi mu pružili liječničku pomoć.

"Naknadno smo obaviješteni kako je muškarac preminuo u vozilu hitne pomoći koje ga je prevozilo u bolnicu u Split", stoji u policijskom priopćenju.

'Makarska je trenutno puna policije koja istražuje zašto je ubijen ovaj vlasnik obrta za prijevoz putnika "Kika" čije prostorije se nalaze u neposrednoj blizini PP Makarska', piše Slobodna Dalmacija.

Makarska danas javlja da se taksist Čorić oko sati pojavio ispred supermarketa Konzum na putu za Veliko Brdo i šokirao prolaznike – uspio je do tamo dovesti svoj automobil i potom izišao sav krvav, tražeći pomoć. Djelatnice Konzuma su nazvale Hitnu pomoć i do dolaska njihovog vozila pokušale na mjestu pomoći nesretnom muškarcu. Kako je taj portal kasnije doznao od svjedoka događaja, dok je bio pri svijesti teško ozlijeđeni muškarac ponavljao je kako mu je oteta velika količina novca, navodno je spominjao 200.000 kuna i 10.000 eura.