IZGORJELI KONTEJNERI I GUME

Okolica Zadra u plamenu zbog generala

17.04.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Zadarska policija izvjestila je da je u noći sa subote na nedjelju oko dva i pol sata iza ponoći u Pakoštanima u ulici Josipa bana Jelačića u otvorenom skladištu komunalnog poduzeća 'Juština', izbio požar na plastičnim kontejnerima

Na području Pakoštana i na širem zadarskom području drugu noć zaredom gorjeli su kontejneri i automobilske gume, a što se pripisuje revoltu zbog presude generalu Anti Gotovini.

Zadarska policija izvjestila je da je u noći sa subote na nedjelju oko dva i pol sata iza ponoći u Pakoštanima u ulici Josipa bana Jelačića u otvorenom skladištu komunalnog poduzeća 'Juština', izbio požar na plastičnim kontejnerima. Požar je ugašen za nešto manje od sat vremena, a izgorjelo tridesetak plastičnih kontejnera zapremine 1100 litara. Očevid je još u tijeku i moguće je da je broj oštećenih kontejnera i veći.

Prvi požar u subotu navečer dogodio se nešto prije 22 sata kada su u Vrani zapaljene automobilske gume. Oko 22 sata gume su zapaljene u Pakoštanima na državnoj cesti D8. Nešto prije ponoći zaprimljena je dojava da gore automobilske gume u Radašinovcima, a pola sata iza ponoći i na D8 u Sukošanu. Sat iza ponoći zaprimljena je dojava da gori stablo u parku Vladimira Nazora u Zadru, a potom i još dva puta gume su paljene u Radašinovcima.