ŠKARE OŽBOLT U AKCIJI

Odakle Vidoševiću prvi milijun?

23.11.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Nezavisna kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Vesna Škare Ožbolt za današnjega je obilaska Zagrebačke županije u razgovoru s građanima Dugoga Sela izjavila da nezavisnoga predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića treba pitati kako je točno zaradio svoj prvi milijun

U priopćenju njezina izbornoga stožera predsjedničke kampanje dodaje se da Vesna Škare Ožbolt smatra da bi Nadan Vidošević trebao i podrobno opisati kako je zaradio taj prvi milijun te mladima dati kratku poduku iz predmeta pametno ulaganje.

Navodi se da je građane Dugoga Sela zanimalo kako Škare Ožbolt vidi izlaz iz krize te kada će im biti bolje, kao i da je bilo puno komentara i o drugim predsjedničkim kandidatima te o onima koji su se uspjeli brzo obogatiti u životu.

Tako je, stoji u priopćenju, studenta koji dodatno zarađuje za školovanje zanimalo kako se brzo može obogatiti kao, primjerice, Nadan Vidošević.

U odgovoru Vesna Škare Ožbolt istaknula je da je 'za svaku pohvalu Vidoševićev životni uspjeh koji je s 30 godina postao direktor Dalmacijacementa i to bez obzira na oca koji mu je bio visokopozicioniran u toj istoj tvrtki'.

Dodaje se da je Škare Ožbolt građanima rekla da 'od Nadana ne traži da nam otkrije baš 'sve tajne mladoga majstora' jer bi to bilo indiskretno, ali bi taj početni 'đir' bio sigurno vrlo zanimljiv mladim poduzetnicima, brokerima, financijskim. konzultantima, poreznim stručnjacima', te da 'možda možemo strancima prodati know-how kako zaraditi xy milijuna eura u samo desetak godina, a možda bi i koji mladi ekonomist mogao napisati udžbenik na temu inteligentnog ulaganja 'a la' Vidošević'.