ČAČIĆ NAKON NAJNOVIJE NESREĆE

'Od sutra ću imati vozača kojeg ću 'maltretirati'

22.12.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Budući potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, koji je sinoć opet sudjelovao u prometnoj nesreći, poručio je da ubuduće neće imati samo jednog, nego vjerojatno više vozača koje će, kako je kazao, 'maltretirati'

Nakon konstituirajuće sjednice Sabora, novinare je svakako zanimala najnovija u nizu prometnih nesreća budućega prvoga potpredsjednika buduće Vlade Radimira Čačića, a on ih je pozvao da se sami uvjere kako mu izgleda automobil dan poslije.

'Imate moj auto pred Saborom pa ćete vidjeti razmjere, naime, to je bila nezgoda, ogrebao sam tablice, nažalost, od tog auta koji je stao, nažalost. Moja je pozicija takva da moram obavijestiti javnost, a ono što je dobro u cijeloj ovoj priči, jer sada smo u jednoj izuzetno stresnoj poziciji svi, ne samo ja, naročito ovih zadnjih dana i mjeseci, jest to da vjerojatno od sutra neću imati samo jednog vozača kojega ću morati maltretirati od sedam ujutro do deset, jedanaest navečer i subotom i nedjeljom, nego nekoliko', kazao je Čačić novinarima i dodao: 'Ja zaista više nisam u mogućnosti voziti, pa makar ni od parkinga do parkinga'.

Podsjetimo, sinoć je šef HNS-a oko 20 sati sudjelovao u manjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu, nakon što je i u rujnu imao lakšu prometnu nesreću u Zagrebu, a u Mađarskoj je u siječnju 2010. skrivio nesreću u kojoj su poginule dvije osobe zbog čega mu se u toj zemlji i sudi.