obavijest zet-a

Obustavljen tramvajski promet središtem Zagreba

25.11.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Zagrebački električni tramvaj (ZET) obavijestio je u ponedjeljak da se zbog održavanja sindikalnog prosvjeda "Hrvatska mora bolje" od 10 sati i 30 minuta obustavlja tramvajski promet središtem grada, a da se njegovo ponovno uspostavljanje očekuje oko 13,30 sati

"Zbog velikog broja sudionika koji na prosvjed učitelja i nastavnika dolaze autobusima, tramvajski promet je od 10.30 sati obustavljen sjeverno od Ulice grada Vukovara te tramvaji ne prometuju Glavnim kolodvorom kao ni središnjim gradskim trgom. Do završetka koji se očekuje oko 13.30 sati, tramvajski promet središtem grada bit će obustavljen", stoji u obavijesti na internetskim stranicama ZET-a.

Poručuju i da službe ZET-a prate situaciju na terenu i koordiniraju promet kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost.

Članovi sindikata obrazovanja u ponedjeljak ujutro se okupljaju na Trgu Republike Hrvatske, odakle će u 11 sati krenuti na Trg ban Jelačića na veliki prosvjed kojim traže povećanje koeficijenata složenosti poslova za 6,11 posto.

  • +40
Prosvjed učitelja i nastavnika u središtu Zagreba Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL