GROUPIE IZ BIOGRADA

Obožavateljice Mesiću dale 'sisatu damu'

01.02.2009 u 11:04

Bionic
Reading

Obožavateljice predsjednika Stjepana Mesića s velikim crvenim srcima s natpisom “I love you” stigle su na Pantovčak. Uručile su mu i sliku na kojoj je Mesić prikazan kao mornar naglašene brade i obrva, a uz bok mu stoji dama s povećim poprsjem. Zanimalo ih je jesu li pogodile s “obilatom šesticom”.

- Vidim da mi znate i ukus. Razigrana šestica - dobacio je Mesić, koji se svojim šalama pobrinuo da ne nedostaje smijeha. Predjednika je najviše zanimalo stoji li još njihov dogovor za feštu na brodu o kojoj su se dogovorili tijekom njihova prvog susreta u Biogradu, piše 24sata.

- Ja ću donijeti proizvode s kontinenta i nešto muškaraca da pomognu na brodu, a vi ste zadužene za ribu - dogovarao je Mesić pojedinosti za ponovni susret. Predsjednik je svojim obožavateljicama pokazao Ured, a zanimalo ih je spava li na Pantovčaku

- Ne, ja sam na poslu uvijek budan - odgovorio je Mesić u svom stilu. Viceve nisu željeli pričati pred novinarima, nego su to ostavili za druženje daleko od očiju javnosti. Mesićeve obožavateljice kažu da na predsjedniku vole sve - od obrva do brade, a najviše cijene njegovu iskrenost.