KAMERE NA PRAVOM MJESTU

Objavljena snimka uhićenog Polančeca!

30.03.2010 u 12:21

Bionic
Reading

Nakon što je jutros uhićen bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec, na HRT-ovom webu osvanula je snimka uhićenog Polančeca

Na snimci se vide policijski službenici kako izvode Polančeca iz njegove obiteljske kuće u Koprivnici te se čuje novinarka HRT-a koja pokušava dobiti izjavu od njega. Pream raspoloživim podacima riječ je o snimci koja je nastala nekoliko sati po uhićenju, kada je Polančeca policija nakratko vratila kući da pokupi još neke stvari.

Polančec nije priveden s lisicama na rukama te nije želio ništa komentirati.

'Naša ekipa je po dojavi jutros došla do Polančecove kuće. Ljudi su prepoznali da su pred kućom parkirani USKOK-ovi automobili, isti koji su danima bili ispred sjedišta Podravke', kazao je za tportal glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić, napomenuvši da je HTV-ova ekipa četiri sata bila ispred Polančecove kuće te da su s njima bili snimatelji i drugih televizijskih postaja. Napomenimo da je fotografije Polančecova uhićenja s lica mjesta objavio još samo Jutarnji list, a da snimku nije objavio nitko osim HRT-a.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec kaže pak da je Polančec doista uhićen ujutro, ali da samo uhićenje nije snimljeno te da su objavljene snimke napravljene kasnije, kad su Polančeca vratili kući da 'pokupi još neke stvari'.

Snimku možete pogledati na web stranici HRT-a