PLANIRANA OTMICA?

Objavljen fotorobot mogućeg krivca za smrt Britt Lapthorne

07.02.2009 u 16:38

Bionic
Reading

Prema informacijama australske televizijske postaje Channel 7, Australka Britt Lapthorne žrtva je organizirane skupine otmičara, a objavili su i fotorobot mogućeg sumnjivca za njenu smrt

Australska televizija Channel 7 i Večernji list u posjedu su fotorobota muškarca kojega su tri mlade žene - također strankinje - identificirale kao osobu koja ih je u Dubrovniku, u klubu Fuego, pokušala oteti. Slično se, zaključuju Australci, najvjerojatnije dogodilo s Britt Lapthorne.

Jedna je djevojka iskočila iz taksija u koji ju je ugurao sumnjivac, dok se druga u zadnji tren uspjela othrvati muškarcu koji ju je želio ugurati u plavi kombi - sličan onome viđenom pored kluba u noći kad je nestala Britt.

Jedna od žena prisjetila se da su joj se jedne noći - nekih 10-ak dana nakon Brittina nestanka - približila dva muškarca i pokušala se zbližiti. Kad ih je odbila, jedan je rekao da je policajac i pokazao 'iskaznicu', za koju je ona zaključila da je - Visa kartica. U to je vrijeme, navodi australska televizija, više žena prijavilo ili se žalilo na 'lažne policajce'.