KADA POVUĆI RADNIKE?

O stanju u Siriji ovisi i dio novčanog tijeka Ine

28.04.2011 u 11:24

Bionic
Reading

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija pozvalo hrvatske tvrtke da povuku svoje radnike iz Sirije, iz Ine su poručili da pažljivo motre razvoj događaja u Siriji te sukladno tome poduzimaju potrebne korake. 'Vrlo pažljivo analiziramo situaciju s obzirom na to da i dio našeg novčanog tijeka ovisi o toj regiji', javljaju iz Ine

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija pozvalo hrvatske tvrtke da povuku svoje radnike iz Sirije, s obzirom na to da se situacija ozbiljno pogoršala, iz Ine su poručili da pažljivo motre razvoj događaja u Siriji te sukladno tome poduzimaju potrebne korake.

'Sigurnost našeg osoblja nam je na prvom mjestu, no dosad nije bilo potrebe za poduzimanjem bilo kakvih izvanrednih mjera. Inine poslovne aktivnosti u Siriji do sada nisu bile ometane te vjerujemo da će tako i ostati. Međutim, pripremili smo se i za različite scenarije razvoja situacije', naglasili su iz Ine.

'Svjesni smo i razumijemo povišenu razinu rizika, i to ne samo u operativnom smislu, već i financijskom smislu te stoga vrlo pažljivo analiziramo situaciju s obzirom na to da i dio našeg novčanog tijeka ovisi o toj regiji', poručuju iz Ine.