LAŽNA PONUDA

Nudio mu 50 eura da glasuje za Vidoševića

06.11.2009 u 20:56

Bionic
Reading

Prema pisanju portala 24sata.hr nepoznati je muškarac u četvrtak nazvao jednog građanina i tražio ga da telefonski sudjeluje u anketi o predsjedničkim kandidatima, nudeći mu 50 eura ako glasuje za Nadana Vidoševića

'Pitao me za kojeg ću od ponuđenih kandidata glasovati na idućim predsjedničkim izborima. Odgovorio sam mu da to još nisam odlučio, a on mi je ponudio 50 eura (oko 360 kuna) ako glasujem za Nadana Vidoševića', rekao je D. Š. (35).

Nepoznatom je muškarcu kazao da nije zainteresiran i razgovor je završio. I sam D.Š. vjeruje da poziv nije došao od nikog iz Vidoševićeva izbornog stožera. Broj s kojeg je nazvao nije registriran u telefonskom imeniku.

Izborni stožer Nadana Vidoševićeva taj čin oštro osuđuje i od njega se ogradio, a sve su, kažu, prijavili policiji. 'Ta podla izmišljotina pokazuje veliki strah od našega kandidata. Naš kandidat ne mora kupovati ljude, on ima znanje i viziju kako Hrvatsku izvući iz ovakva nereda. Očito je da su neki vrlo zabrinuti zbog predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića. Možemo im reći da su s pravom zabrinuti', rekla je Martina Sokač Saraga iz Vidoševićeva stožera.