U VEZI S ISTOM ŽENOM

Nožem teško ozlijedio 'suparnika u ljubavi'

26.03.2009 u 10:27

Bionic
Reading

Zbog zajedničke ljubavi dvojica prijatelja su se u subotu nakon čašice previše prvo posvađala, da bi potom Žarko Š. (43) nožem nasrnuo na Gorana O. (29) pri čemu ga je teško ozlijedio

ZAGREB - Kako doznajemo od zagrebačke policije, Žarko Š., Goran O. i još jedan prijatelj su se uz alkohol družili u stanu osumnjičenog u Trepčanskoj ulici, piše Vjesnik.

Dok je treći prijatelj obavljao nuždu, oko 5 sati Goran O. i Žarko Š. su se žestoko verbalno posvađali zbog, kako neslužbeno doznajmo, jedne žene s kojom su obojica bila u vezi. No ubrzo se Žarko Š. toliko ražestio da je prijatelju zario oštricu kuhinjskog noža od 20 centimetara u bedro.

Šokiran nastalom situacijom, treći »kompanjon« pozvao je policiju, a kolima Hitne pomoći ozlijeđeni Goran O. prevezen je u Kliničku bolnicu »Dubrava«. S ozlijeđenim Goranom O. u bolnicu je došao i Žarko Š., koji je liječnicima i policiji rekao da se Goran sam ozlijedio. Ipak, kriminalističkom obradom utvrđen je drukčiji scenariji te je pripiti Žarko Š., kojem je izmjereno 1,16 promila alkohola u krvi, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.