TUČNJAVA U ŠIJANI

Nožem nasrnuo na 28-godišnjaka

23.11.2010 u 14:21

Bionic
Reading

Pulska je policija kazneno prijavila 24-godišnjeg Puljanina N. M., kojeg se tereti za kazneno djelo prijetnje, upućene 30-godišnjaku, i teške tjelesne ozljede u pokušaju, na štetu 28-godišnjaka

Naime, osnovano se sumnja da je u srijedu, 17. studenoga, oko 10 sati i 45 minuta, zajedno sa 20-godišnjakom s područja Loborike prišao 30-godišnjem Puljaninu u jednom ugostiteljskom objektu u Šijani. Izbila je svađa, nakon čega ga je i fizički napao, a nožem je nasrnuo i na 28-godišnjeg Puljanina koji je bio u društvu 30-godišnjaka te se upetljao u sukob.

Kako je izvijestila policija, u sukobu je i 24-godišnjak ozlijeđen te će se, nakon utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda, protiv počinitelja podnijeti odgovarajuća prijava.

Međutim, priča time nije okončana, jer već sljedećeg dana, 18. studenoga, oko 17.45, kod istoga ugostiteljskog objekta u Šijani, 20-godišnjak s područja Loborike prišao je 28-godišnjem Puljaninu te ga pozvao da razgovaraju o sukobu od prethodnog dana. No radilo se o 'sačekuši', jer u trenutku kada je 28-godišnjak krenuo za njim, prišlo mu je više nepoznatih muških osoba koje su ga fizički napale. Srećom, 28-godišnjak im je ipak uspio pobjeći.

Policija je za sada identificirala trojicu sudionika, 20-godišnjaka i dvojicu 26-godišnjaka iz Pule te protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a za ostalim se sudionicima događaja traga.