sanja šprem

Novi jezični gaf šefice učiteljskog sindikata: 'U pondeljak krećaju...'

18.10.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem ponovno se proslavila nepoznavanjem hrvatskog jezika. Čelnica Sindikata Sanja Šprem, inače diplomirana učiteljica razredne nastave, nedavno se već našla u medijima zbog nepoznavanja č i ć, kada je pisala prosjećna (umjesto prosječna) plaća. Poslije se pravdala da je bila malo umorna i da nije imala naočale

Danas smo svjedočili novoj jezičnoj pogrešci. I danas je bila bez naočala, ali danas nije pisala, već govorila, piše Dnevnik.hr.

'U pondeljak krećaju sve županije...', rekla je najavljujući da se u ponedjeljak štrajk nastavlja u svim županijama, a koristeći zagorske lokalizme s obzirom na to da je Šprem iz Varaždina.

Šprem i Branimir Mihalinec, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, najavili su nastavak štrajka u školama, ali i neke nove akcije sindikata ako ih Vlada i dalje bude ignorirala. U ponedjeljak se štrajka u svim školama u Hrvatskoj, a pripremaju se prosvjedne akcije na Trgu sv. Marka.

Sanja Šprem o nastavku štrajka Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Sindikalisti su pozvali i Milana Bandića da bude dosljedan i ne podrži prijedloge Vlade do postizanja dogovora sindikata i Vlade.

  • +10
Prosvjetni sindikati Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL