SVE ZA ANESTEZIJU

Njemačke sado-mazo prostitutke stvorile legiju ovisnika

30.10.2011 u 15:11

Bionic
Reading

Sado-mazo klijentela u Münchenu možda je mislila da voli bolan seks, no ubrzo je shvatila da su joj daleko draži anestetici. Nekoliko prostitutki involvirano u biznis s bičevima, lancima i lateksom uhićeno je zbog drogiranja mušterija anestetikom Procaine. Mnogi od njih su ubrzo pretvoreni iz fetišista u narkomane

Zbog pojedinih sado-mazo praksi koje su posebno bolne, minhenske su prostitutke klijentima uštrcavale anestetik Procaine čija je kontraindikacija stvaranje ovisnosti. Policija je pretresla nekoliko stanova za seksualnu torturu i pronašla pozamašnu količinu bočica koje su dame u lateksu ubrizgavale nekim klijentima ne samo pod kožu, nego i izravno u vene. Procaine se inače koristi po zubarskim ambulantama i kod oboljelih od raka. Dodatni je problem što se ponegdje može dobiti i bez recepta, piše Suddeutsche Zeitung.

Svejedno, podignuto je nekoliko optužnica zbog nanošenja tjelesne štete i ilegalnog davanja lijekova. Muškarac koji je policiji otkrio spornu praksu u posljednjih je godinu i pol dana potrošio 70.000 eura na narkomansko druženje sa sado-mazo prostitutkama, a možda bi i odustao od razgovora s policijom da nije u međuvremenu prodao auto i podigao nekoliko kredita ne bi li nahranio ovisnost o Procaineu.

Osim što je opasan sam po sebi, Procaine u većim dozama ostavlja ozbiljna tjelesna i mentalna oštećenja koja mogu završiti kobno. Seksualne djelatnice ponekad su ga miješale u koktele koji bi mu povećavali ili smanjivali učinak, ovisno o tipu erotske torture koja bi slijedila. Policijska je racija u Munchenu i okolici pronašla nekoliko stotina bočica. Neimenovana tridesetčeverogodišnjakinja u stanu ih je imala stotinu, druga pak, nešto starija, 145. Također, zaplijenjeno je 10.000 eura u gotovini.

Zasad je optuženo šest prostitutki i jedan muškarac. Nije još ustanovljeno otkuda su nabavljali anestetik. Kakogod, čini se da München otvara novo poglavlje boli za korisnike egzotičih usluga.