objavio i fotografije

Nino Raspudić posvetio svojoj supruzi emotivnu objavu na Facebooku: 'Borila si se kao lavica, a opet ostala dama. Ja, uobičajeno, više kao medvjed, i u stilu i u dojmu'

03.07.2020 u 09:26

Bionic
Reading

Nino Raspudić posvetio je na Facebooku svojoj supruzi Mariji Selak Raspudić podulju objavu naslovljenu s: Mojoj maloj lavici

Bračni par Raspudić natječe se za boje Mosta u 1. izbornoj jedinici, u kojoj je prva na listi Marija Selak Raspudić, a Nino Raspudić predvodi Mostovu listu u 2. izbornoj jedinici.

Dva dana prije izbora Raspudić se emotivnom objavom obratio svojoj supruzi, citiravši Vladu Gotovca. Prisjetio se istinski radosnog trenutka Hrvatske tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji prije dvije godine.

Ovaj dvojac utakmice je pratio u Velikoj Britaniji, isto kao i finale u kojem smo u konačnici izgubili od Francuza.

'Eksplozija radosti, spuštam se u čučanj, grabim te, stavljam na ramena i podižem visoko…

Nije važno što je bilo poslije (pamtim da smo zabili čak dva gola u finalu svjetskog prvenstva), trenutak je bio mitski, radost u najčišćem obliku. Bili smo sami, nosio sam te na ramenima.

Sličnu radost osjetio sam prije mjesec i pol. Vratio sam se s bebom iz parka i rekao ti – zvao je Fratar (Božo Petrov, nap.a.), pukli su im pregovori sa Škorom. Ne mogu ih ostaviti same. Ja idem… - Idem i ja, rekla si. - Stvarno? – Stvarno.

Osjećao sam se kao da si se spustila u čučanj, stavila me na ramena i podignula. Kao ja tebe preklani u Liverpoolu. Dalje je sve bilo lako.

Borila si se kao lavica, a opet ostala dama. Ja, uobičajeno, više kao medvjed, i u stilu i u dojmu.

Bilo je naporno ovih četrdeset dana, ali, ruku na srce, puno smo se i smijali. Možda najviše kad smo vidjeli fotke onog plakata na cesti prema Sisku na kojem je pisalo: Ženi je mjesto u kuhinji. I u potpisu 'Miro i Nino'. A moja lavica nosi prvu izbornu jedinicu i tuče se s Plenkijem, Berom, Hasom...

Neka vide malo kako je meni svaki dan…

Drago mi je što smo ušli u sve ovo, kakav god bio rezultat u nedjelju. Izašli smo iz naše komocije, izložili se, iscrpili, ali i stekli potpuni unutrašnji mir jer nismo stajali sa strane, pokušali smo. A taj mir je preduvjet za radost', napisao je među ostalim Raspudić na Facebooku.

  • +12
Nino Raspudić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL