PIROVAC

Nijemac skrivio smrt 58-godišnje Zadranke

31.08.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Šibensko-kninska Policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu i istražnome sucu Županijskoga suda u Šibeniku privesti 51-godišnjega njemačkog državljanina zbog izazivanja prometne nesreće jutros oko devet sati na autocesti kod čvora Pirovca u kojoj je poginula 58-godišnja Zadranka

ŠIBENIK - U nesreći su lakše ozlijeđene još tri osobe, među kojima i jedno dijete, priopćila šibensko-kninska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kad je 51-godišnji njemački državljanin vozeći daimler chryzler njemačkih registarskih oznaka prema Splitu, zbog neprilagođene brzine, ispred sebe udario toyotu osječkih registarskih oznaka, koja je od udarca skliznula s kolnika, probila žičanu ogradu i prevrnula se na krov, navodi se u policijskom priopćenju.

Toyotom je upravljao 59-godišnji muškarac koji je u trenutku nesreće počeo usporavati budući da je namjeravao izići s autoceste na čvoru Pirovcu, udaljenom oko 500 metara od mjesta nesreće, dodaje se u priopćenju.

Poginula je putnica iz toyote, a vozač i dijete su ozlijeđeni. Ozlijeđen je i njemački državljanin koji je skrivio nesreću.