PETRINA NE POSUSTAJE

'Nije čizma, nego simbol mladosti martensica'

14.05.2009 u 23:52

Bionic
Reading

Nositelj Nezavisne županijske liste (NŽL) za Županijsku skupštinu Šibensko-kninske županije Stipe Petrina pozvao je večeras na središnjem predizbornom skupu sve svoje birače da animiraju one koji su, kako je rekao, na proteklim izborima opravdano apstinirali, te da glasaju za njegovu listu i njihove partnere

ŠIBENIK - 'Animirajte šutljivu većinu od čak 61 posto, koliko je bilo apstinenata na zadnjim lokalnim izborima, jer s ovom listom ste dobili mogućnost izbora', poručio je Petrina na skupu.

NŽL Stipe Petrine je u koaliciji sa Šibenskim građanskim forumom, koji ima listu za Gradsko vijeće Šibenika i podržavaju njihovog kandidata za gradonačelnika Emila Guberinu. Petrinina lista podržava Duška Živkovića iz SDP-a kao kandidata koalicije SDP-HNS za župana šibensko-kninskog.

Stipe Petrina

Petrina je odbacio sve optužbe koje su iznesene u kampanji o uvredljivim plakatima njegove liste, na kojima se u negativnom kontekstu pojavljuje logotip HDZ-a. 'Smetaju im kontejneri, a činjenica je da u ovoj županiji ljudi kopaju po kontejnerima, smeta im srednji prst, a njime poručujemo da je dosta njihovih laži i obmana, te nam zamjeraju zbog zmije i čizme, a nije riječ o čizmi nego 'martensici' koja je simbol mladosti', dodao je Petrina.

Naglasio je kako je slogan njegove liste 'Mladost, znanje i iskustvo' jer, rekao je, takve osobine omogućavaju promjene, izlazak iz problema i zadovoljavanje potreba svih skupina u društvu.

Čelnici Šibenskog građanskog fouma izvijestili su na skupu kako su ranije danas na četiri šibenske tvrđave postavili velike narančaste vrpce da bi upozorili na posvemašnju gospodarsku i moralnu zapuštenost Šibenika.

'Mi se ne možemo miriti da se o nama govori kao o gradu slučaju, koji je to postao zbog stranaka ne pružaju mogućnost da se istakne netko tko nije njihov član', poručio je Emil Guberina, kandidat Šibenskog građanskog foruma za gradonačelnika Šibenika.