U AKCIJI S AUTOGENIM APARATOM

Ni vukovarskih +35 nisu zasmetali četvorki u krađi krova!?

11.07.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Četvorica 'limara' u 10 su dana srpnja s krova vukovarskog poduzeća autogenim su aparatom skinuli lim u vrijednosti 60.000 kuna

Ni pustinjske vrućine, a u Vukovaru je u nedjelju 'živa dosegnula' i do 35 stupnjeva, nisu zasmetali trojici Vukovaraca, kojima je asistirao jedan Vinkovčanin, da aparatom za autogeno zavarivanje počnu skidati krovište hale jednog vukovarskog poduzeća.

Policijska ophodnja je na dojavu građana oko 10,25 sati došla u krug poduzeća u Kudeljarskoj ulici gdje su zatekli 53-godišnjeg, godinu mlađeg i 48-godišnjeg Vukovarca te 42-godišnjaka iz Vinkovaca kako skidaju krov s tvorničke hale.

Četvorka s krova odmah je uhićena te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako su od u prvih 10 dana srpnja, pomoću aparata za autogeno zavarivanje, isjekli i otuđili više dijelova krovišta i metalne konstrukcije hale. Vlasniku poduzeća, 49-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta od 60.000 kuna

Četiri 'sjekača' kazneno su prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru zbog počinjenog kaznenog djela 'teška krađa'.