NAJPOŽELJNIJE DESTINACIJE

News of the World: Pag je balkanski Hamptons

13.07.2011 u 15:54

Bionic
Reading

Uz španjolsku Ibizu i grčki Mikonos, Pag je s popularnom plažom Zrće jedan od najpoželjnijih otoka za mlade željne ljetne zabave uz glazbu svjetski poznatih DJ-a, objavio je u posljednjem broju britanski tabloid News of The World

'Pag je balkanska inačica Hamptonsa na Lond Islandu. Uspavan devet mjeseci godišnje, a kada se pojavi sunce, to je mjesto na kojem jednostavno morate biti', navodi tabloid u tekstu pod naslovom 'Otoci koji vole zabavu'.

Glavni klubovi su, navodi list, Papaya i Aquarius u kojima gostuju velike zvijezde elektronske glazbe poput Fatboy Slima i Armina Van Buurena. 'Reći ćete da je ovo bila prva od brojnih godina provedenih tamo', piše list u posjednjem izdanju od nedjelje.

The News of The World navodi kako su kupaći kostim i kupaće gaćice obavezan 'dress code', danju i noću, a kao najbolja mjesta za oporavak od burnog noćnog provoda savjetuje kupanje na plaži Zrće ili šalicu crne kave u središtu Novalje. Britanski list dao je svojim čitateljima i praktične informacije o cijenama smještaja i zrakoplovnih karata.

Posljednje izdanje tog britanskog tabloida prodano je u 3,8 milijuna primjeraka, što je porast od 1,1 milijuna u usporedbi s tjednom ranije.

News Corporation u vlasništvu Ruperta Murdocha ugasio je svoj tabloid News of the World zbog skandala s hakiranjem mobilnih telefona.