ŽIVOT UGOSTITELJA

Nevjerojatna ponuda za kafić na popularnoj plaži Žnjan: Netko je ponudio 1,5 milijuna kuna!

20.04.2018 u 19:45

Bionic
Reading

Najveća ponuda za godišnji najam tipskih manjih ugostiteljsikh objekta na splitskoj plaži Žnjanu na javnom otvaranju prispjelih ponuda na natječaj, na kojem su u petak poslijepodne bili novinari, je milijun i 500 kuna, a konačni odabir ponuda za najam na osam mjesta na žnjanskom platou, kako je rečeno, bit će poznat 24. travnja

Tvrtka Spalatum DMC raspisala je 10. travnja desetodnevni javni natječaj za najam tipskih ugostiteljskih objekta na osam mjesta na plaži Žnjanu koji bi trebali početi raditi do kraja lipnja ove godine kao privremeno rješenje za 2018. i 2019. godinu. Taj natječajni rok istekao je danas i na njege se, kako je rečeno na javnom otvaranju prispjelih ponuda u tvrtki Spalatum DMC, prijavilo 12 kandidata nudeći različite svote za godišnje najamnine za tipske ugostiteljske objekte, a najveća je ponuda bila milijun i 500 kuna.

Direktor tvrtke Spalatum DMC Ante Šunjić izvijestio je novinare prilikom raspisivanja tog natječaja prije deset dana kako je početna cijena za godišnju najamninu površine 288 metara četvornih 150.000 kuna, a početna cijena najamnine za površinu od 384 metra četvorna je 170.000 kuna.

  • +84
Spektakularne fotografije splitskog Žnjana iz zraka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CroDrone

'Nakon današnjeg javnog otvaranja ponuda na natječaj, obavit ćemo do 24. travnja pregled prispjele dokumentacije kandidata koji su poslali ponude te ćemo tog dana donijeti odluku o odabiru i objaviti je na internetskoj stranici tvrtke Spalatum DMC', rekao je Šunjić novinarima nakon otvaranja prispjelih ponuda.