NAKON 37 DANA POTRAGE

Nestali mladić pronađen obješen

01.03.2010 u 14:47

Bionic
Reading

Franjo Žugaj (25) koji je 22. siječnja nestao iz stana u Slavonskom Brodu u kojem je živio s majkom, u nedjelju je pronađen mrtav pored rijeke Save, samo dva kilometra od gradskog šetališta. Da se doista radi o Franju, danas je na prepoznavanju potvrdio i njegov otac

Mladićevo tijelo, koje je ležalo na tlu, našao je slučajni prolaznik, a uz leš je pronađeno i uže. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije u bolnicu u Slavonskom Brodu, a obdukcijom i obavljenim očevidom utvrđeno je da je 25-godišnjak počinio samoubojstvo vješanjem.

Iako je majka nesretnog mladića, Katica Žugaj, sumnjala da je Franjo možda postao žrtvom nekog lažnog oglasa, na koje se javljao u potrazi za poslom, mladićevi prijatelji od prvog su trenutka sumnjali na samoubojstvo, jer je Franjo, navodno, često po glavi vrtio suicidalne misli. Raspitivao se za koliko dana tijelo samoubojice ispliva iz rijeke i sl., no na posljetku se odlučio okončati svoj mladi život vješanjem, a time su se crne slutnje njegovih prijatelja iz Slavonskog Broda, na žalost i obistinile.