JE LI IH NETKO VIDIO?

Nestala majka s kćerkom i troje 16-godišnjaka

17.08.2012 u 16:10

Bionic
Reading

Dvije osobe u dobi od 16 godina nestale su na području Republike Hrvatske prošloga tjedna te su Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba prijavljeni i nestanci triju osoba koje su nestale još ranije. Radi se o 16-godišnjakinji i majci s devetogodišnjom kćerkom

Šesnaestogodišnjak Marin Mujić nestao je u nedjelju, 12. kolovoza, u Malom Lošinju. On se udaljio s adrese Del Conte Giovanni 6 i otad mu se gubi svaki trag. Visok je 178 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu i plave oči.

Njegova vršnjakinja Brenda Sara Jovanović, rođena u Italiji, udaljila se jučer, 16. kolovoza, s adrese Dugoselska 22 u Posavskim Bregima. Ona je visoka oko 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima plavu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice i smeđe cipele. Govori talijanski jezik, a hrvatski govori slabije.

Tijekom prošlog tjedna prijavljeni su nestanci Alme Kahrič (15) te Josipe (32) i Margarete (9) Trupeljak.

Alma Kahrič (16) nestala je još 20. srpnja u Sesvetama. Tada se udaljila s adrese stanovanja Ladislava Šabana 16 i još je nema. Visoka je oko 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i zelene oči.

Majka i kćer, Josipa (32) i Margareta (9) Trupeljak, zajedno su 4. kolovoza otišle s adrese stanovanja Lipovec Lonjski 83A i od tada im se gubi svaki trag. Josipa je visoka oko 165 cm, jače je tjelesne građe, ima crnu kosu i smeđe oči, dok je njezina kćer, čiju fotografiju policija ne posjeduje, visoka oko 132 cm, također je jače tjelesne građe te ima plavu kosu i zelene oči.

Trenutačno se traga za ukupno šest osoba nestalih u kolovozu (od osam nestalih osoba, o kojima smo izvijestili prošlog petka, šest je pronađeno, a traga se još za Ivanom Dundovićem (77) i Markom Matanovićem (74).

Tijekom prošlog tjedna pronađeno je i šest osoba koje su nestale u srpnju pa se sada traga za još 20 osoba nestalih u srpnju. Nacionalna evidencija nestalih osoba trenutačno bilježi ukupno 2.513 nestalih osoba, no valja napomenuti da su 1.753 osobe nestale uslijed ratnih zbivanja za vrijeme Domovinskog rata.

Profile svih nestalih osoba možete pogledati na www.nestali.hr, a ako ste vidjeli neku osobu, iz policije mole da im dojavite na broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.