naložena obdukcija

Nepoznati vozač izgorio u zapaljenom vozilu zagrebačkih oznaka kod Banje Luke

11.01.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Izgorio je vozač motornog vozila marke Opel, zagrebačkih registarskih oznaka, u nesreći koja se u četvrtak dogodila na prometnici između Banje Luke i Prijedora, priopćili su u petak iz Državnog odvjetništva u Banjoj Luci

Identitet stradale osobe još nije poznat, doznaje Hina iz službenih izvora, te je naložena obdukcija stradale osobe u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema priopćenju, nesreća se dogodila jučer na magistralnom putnom pravcu M-4 između Banje Luke i Prijedora oko 14.30 sati. U nesreći je sudjelovalo putničko motorno vozilo marke Opel zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala nepoznata osoba. Mediji su izvijestili kako je vozilo sletjelo sa ceste te se brzo zapalilo, a u plamenu je izgorio i vozač. Uviđaj je obavio dežurni državni odvjetnik iz Banje Luke Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima banjalučke Policijske postaje za sigurnost prometa. Tužitelj Marković naložio je poduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjere te vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.