MESIĆ U SLOVENSKOM SHOWU

'Ne bi bilo dobro da Kosor i Pahor imaju djecu'

25.04.2010 u 22:36

Bionic
Reading

Popularni voditelj satiričke emisije 'Hri-bar' Sašo Hribar na slovenskoj je televiziji u subotu ugostio Stjepana Mesića, nazvavši ga 'posljednjim predsjednikom neeuropske Hrvatske'

Na pitanje voditelja kako komentira romansu Jadranke Kosor i Boruta Pahora, te bi li to opisao kao libido, performance ili diplomaciju, Mesić je rekao da je to sklon promatrati 'više kao diplomaciju'.

'Zgodan je Pahor dečko, zgodna je i ona. Njih dvoje imaju dobar ljudski odnos. Jadranka Kosor relaksirala je odnose Hrvatske i Slovenije, a to je najvažnije', rekao je Mesić.

Kada je Hribar predložio da bi radi poboljšanja dobrosusjedskih odnosa Pahor i Kosor trebali imati djecu, kao što su se nekada susjedna kraljevstva ženila, Mesić je kazao da to nije dobro: 'To je uvijek završavalo ratom.'

Animiranom liku Ive Sanadera, Mesić je poručio da ima puno novog 'u Remetincu'. Prepričavajući svoje teniske mečeve s Tuđmanom, Mesić je kazao da su 'igrali dok Tuđman ne pobijedi, a to bi znalo potrajati jako dugo'. Na odlasku se Mesić pozdravio i izljubio s Don Corleoneom, opasnim kumom iz filma Francisa Forda Coppole.

Mesićev nastup u slovenskom TV showu 'Hri-bar' možete pogledati na web stranicama STV-a-ovdje