NAUTIČKI SAJAM

NCP u odabranom društvu na Monaco Yacht Showu

18.09.2012 u 16:51

Bionic
Reading

NCP-remontno brodogradilište Šibenik, nakon nedavnog predstavljanja na berlinskom nautičkom sajmu nastavlja s uspjesima i ove će se godine, sedmi put zaredom, predstaviti na Monaco Yacht Showu (MYS), najprestižnijem svjetskom sajmu za megajahte

Sajam koji je spoj luksuza i tehnologije tradicionalno se organizira u Port Herculesu u Monacu od 19. do 22. rujna. Manifestacija se prostire na devet tisuća metara kvadratnih i javnosti će se predstaviti 500 odabranih vodećih svjetskih tvrtki za opremanje, remont i privez megajahti. Važan je i popratni dio sajma na kojem sudjeluju agencije za čarter i menadžment, odvjetničke i osiguravateljske kuće, zastupnici vlasnika jahti i concierge servisi.

Ove se godine na MYS-u očekuje preko 28 tisuća posjetitelja, koji će biti u prilici premijerno razgledati i četrdesetak najnovijih modela plovila i upoznati se s aktualnim trendovima u dizajnu i tehnologiji. Šibenski NCP će i ove godine biti jedini izlagač iz Republike Hrvatske i na svom štandu će promovirati kapacitete brodogradilišta i usluge remonta, zimovanja za jahte i mogućnosti novogradnje jahti.

Sajam je i odlična prilika za promociju destinacije, kako bi ovim, u pravilu zahtjevnim klijentima, pokazali da šibensko područje nudi puno više od sigurnog veza za jahte. NCP je ušao u 107. godinu postojanja pa će i naglasak promotivnih aktivnosti tvrtke na sajmu Monacu biti na stoljetnoj tradiciji brodogradnje u šibenskoj regiji i Hrvatskoj.

Dio popratnih aktivnosti je već poznati Croatian Red Wine Party, neformalno druženje uz primamljivu ponudu dalmatinskog pršuta, sira i vina. Gosti tog ekskluzivnog događanja će ove godine moći uživati u vinima Bibich, poznatog vinara iz Skradina.

NCP svojom kvalitetom pripada u sam vrh svjetske remontne brodogradnje i, unatoč recesiji koja je na globalnoj razini pogodila jahtašku industriju, uspješno se pozicionira kao pouzdan partner na istočnom dijelu Mediterana.