30-GODIŠNJAK KRITIČNO

Nasilni otac nožem ubo sina koji je branio majku

19.08.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Svađa pijanog muža i još pijanije žene noćas je umalo stajala života njihovog sina. Kada je pokušao obraniti majku, nasilni je otac nožem probo sina nanijevši mu teške i po život opasne ozljede. Od ranije poznat obiteljski nasilnik ovaj će put odgovarati za ubojstvo u pokušaju

Pijani supružnici iz Nove Gradiške posvađali su se noćas oko dva sata iza ponoći, a žestoku svađu čuo je njihov 30-godišnji sin. U namjeri da zaštiti majku od nasilnog oca, sin je stao ispred nje i u tom trenutku otac ga je ubo kuhinjskim nožem u trbuh.

Ozlijeđeni 30-godišnjak prevezen je u bolnicu gdje su mu ozljede okvalificirane kao teške. Kako doznajemo, radi se o povredama unutrašnjih organa te je stanje ozlijeđenog 30-godišnjaka kritično.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je oboje supružnika bilo pijano: 56-godišnjem muškarcu izmjereno je 1,89 promila, a njegovoj 54-godišnjoj supruzi čak 2,27 promila alkohola u organizmu. Muškarac, čiji se sin sada bori za život, od ranije je poznat policiji po nasilju u obitelji, ali i po čestom narušavanju javnog reda i mira. Slijedi mu kaznena prijava zbog ubojstva u pokušaju.