NEOBIČNA ODLUKA

Naređena obdukcija ubojice Mirele Sršić

28.09.2010 u 15:49

Bionic
Reading

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić naredio je da se obavi obdukcija jutros preminulog Zvonka Kovača u osječkoj bolnici, koji je osumnjičen da je noću s petka na subotu ubio svoju suprugu, novinarku Mirelu Sršić te si potom sam nanio više reznih rana

'Budući da njegovo samoranjavanje u prvom trenutku nije upućivalo na to da je posrijedi životna ugroza, naredio sam obdukciju da se točno utvrdi uzrok smrti', rekao je Ante Kvesić, dodavši kako se pretpostavlja da je umro od izljeva krvi u mozak te da mu je stanje jučer popodne pogoršano.

Dodao je kako je jučer obavljena obdukcija ubijene Mirele Sršić-Kovač, kojom je utvrđeno da je zadobila 20-ak reznih i ubodnih rana po cijelom tijelu, što upućuje na to da se borila za svoj život.

Marko Ćaleta, glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave kazao je da je policija jučer Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku kazneno prijavila Zvonka Kovača osumnjičena za teško ubojstvo supruge.

Osumnjičenik, po riječima županijskoga državnog odvjetnika Davora Petričevića, zbog teškoga psihofizičkog stanja nije ispitan.