PRIPREMITE ČIZME

Nakon maglovitog vikenda stiže snijeg!

27.11.2014 u 22:01

Bionic
Reading

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda početkom sljedećeg tjedna u Hrvatskoj bi mogao pasti prvi snijeg ove jeseni. Petak će biti obilježen maglom i ponegdje kišom

U petak nas očekuje većinom umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Na Jadranu i u područjima uz Jadran mogla bi ponegdje pasti i kiša.

U kopnenim područjima moguća je rosulja ili slaba kiša, a ujutro može biti magle. Vjetar će biti većinom slab, na većem dijelu Jadrana puhat će umjereno i jako jugo, a duž obale sjevernog Jadrana ponegdje umjerena bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka očekuje se uglavnom od 0 do 5, a na Jadranu od 9 do 13°C. Najviša dnevna većinom od 5 do 10, a na Jadranu od 13 do 18°C.

Za vikend nas očekuje promjenljivo do pretežno oblačno, a mjestimične slabe kiše bit će uglavnom na Jadranu i u predjelima uz Jadran. Na Jadranu će u nedjelju jugo pojačati.

U ponedjeljak se očekuje povremeno kiša, a u gorju i snijeg. Uz zahlađenje prema kraju ponedjeljka i u utorak snijega može biti i u nižim područjima.