DVOSTRUKI TULUP

Nakon filmskog salta kombi pao na auto

11.03.2010 u 16:33

Bionic
Reading

Vozaču kombija i mladoj vozačici Peugeota jučerašnji je dan novi rođendan. Naime, u neobičnoj i nimalo bezazlenoj prometnoj nesreći, koja se dogodila točno u podne na cesti između Gradca i Sesveta kod Požege, oboje su prošli bez ogrebotine

Do nesreće je došlo kada je 59-godišnji I. T. zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad teretnim automobilom Fiat Ducato. Kombi je potom u punoj brzini sletio u putni kanal, no sve to ne bi bilo čudno da se nakon slijetanja i udara u zemlju teško vozilo nije filmski zarotiralo, prevrnulo, a potom se vratilo na cestu na kojoj se u tom trenutku zatekao Peugeot za čijim je upravljačem sjedila 26-godišnja vozačica.

Kombi, kojim kao da je upravljao holivudski kaskader, a ne 59-godišnji Požežanin, pao je na Peugeot, silovito ga udarivši svojim donjim dijelom. Nakon svih tih 'cestovnih egzibicija' i vozač i vozačica prošli su bez ozljeda. Kako doznajemo od Krunoslava Kokića, glasnogovornika PU Požeško-slavonske, 59-godišnji vozač kombija nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.