NEMA NI GRDOVIĆA

Nakon fijaska, Kerum se nije pojavio ni u vlastitom stožeru

05.07.2020 u 21:52

Bionic
Reading

Već nakon izlaznih anketa i prvih neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva bilo je jasno da Hrvatska građanska stranka nema nikakvu šansu osvojiti saborski mandat, pa se njen predsjednik Željko Kerum odlučio na neobičan manevar: u svom izbornom stožeru neće se ni pojaviti

Takvu informaciju za tportal su potvrdili i u samom HGS-u.

Deseci simpatizera i hrpa novinara okupili su se u Kerumovom hotelu Corner, no najavljenu zvijezdu večeri neće dočekati. Obratio im se predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić:

'Rezultati nisu onakvi kakve smo očekivali, nećemo se lagati. Iako će se brojke popraviti tijekom večeri, očito je da to neće biti dovoljno za ući u Sabor', kazao je Stanišić i svejedno zahvalio svim glasačima HGS-a.

'Naša priča će ostati u lokalnim okvirima jer je očito da san ovdje ljudi prepoznaju, a za parlament nam nisu dali podršku. Čestitamo pobjednicima Andreju Plenkoviću i HDZ-u, a svim izabranima želim da rade za dobrobit ljudi. Mi se dalje pripremamo za lokalne izbore', dodao je Stanišić.

U stožeru se, dakako, osim Keruma pojavio nije ni pjevač Mladen Grdović, koji se nalazio na drugom mjestu izborne liste.

Splićani će idućih sati pomno pratiti rezultate preferencijalnog glasovanja na HDZ-ovoj listi s obzirom na Kerumovu najavu da će, ukoliko Andro Krstulović Opara osvoji tisuću glasova, on 'istog trena otići iz politike'.

  • +11
Stožer Hrvatske građanske stranke Željka Keruma Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj