zločin u bih

Nakon cjelodnevne potjere uhićena bivša misica koja se sumnjiči za ubojstvo poznatog poduzetnika kod Mostara

04.10.2019 u 21:18

Bionic
Reading

Hercegovinu je u petak rano ujutro potresla vijest o ubojstvu poznatog ugostitelja Nine Ivankovića čije je beživotno tijelo pronađeno u Vili Ivanković u Buni kod Mostara. Nakon cjelodnevne potrage policija je uhitila Sunita Hindić-Bošnjaković (21) koju sumnjiči za ubojstvo

Pored tijela preminulog Ivankovića je pronađen pištolj pa se na početku sumnjalo da je riječ o samoubojstvu no policija je ubrzo objavila da se radi o nasilnoj smrti, javlja Slobodna Dalmacija.

'Riječ je o nasilnoj smrti, u tijeku je policijski uviđaj. Prijavu smo dobili oko 7:30, u Policijsku stanicu Jug. Prema prvim službenim informacijama, smrt je nastupila usljed djelovanja vatrenog oružja', izjavio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policija za ubojstvo 55-godišnjeg ugostitelja sumnjiči 21-godišnju Sunitu Hindić Bošnjaković. Prema pisanju medija u BiH, ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja.

Hindić Bošnjaković aktivna i na društvenim mrežama gdje često objavljuje svoje fotografije, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko - neretvanske županije. Pokušavala je baviti se i glazbom.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg. Pretpostavlja se da ima pomagače i da nije napustila teritorij BiH. Kako Dnevni Avaz doznaje od policijskih izvora bliskih istrazi, Sunita se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića bit će obavljena tijekom subote, nakon čega će biti poznato više detalja.