IZBORNI SKENER 112

Najveća izborna debata u organizaciji Platforme 112 i N1 u partnerstvu s tportalom

31.10.2015 u 17:24

Bionic
Reading

U velikoj javnoj predizbornoj debati, u organizaciji udruga civilnog društva Platforme 112 i N1 televizije u partnerstvu s tportalom, u ponedjeljak, 2. studenog sučeljavamo koalicijske liste i stranke koje se bore za vaš glas na parlamentarnim izborima 8. studenog

Platforma 112, u suradnji s N1 televizijom i u partnerstvu s tportalom, organizira debatu koalicija i stranaka na parlamentarnim izborima 2015. godine. Na debatu je pozvano osam koalicijskih lista i stranaka koje djeluju na nacionalnoj razini, a prema dosadašnjim anketama imaju najviše izgleda ući u Hrvatski sabor na parlamentarnim izborima 2015. godine. To su Bandić Milan 365, Domoljubna koalicija, koalicija Hrvatska raste, Most nezavisnih lista, Živi zid, ORaH, Naprijed Hrvatska - progresivni savez i manjinski SDSS.

Debata pod nazivom Izborni skener 112 bit će održana od 12 do 14 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, u Zagrebu.

Izravni prijenos osigurao je partner Televizija N1, a razgovor s predstavnicima stranaka/koalicija vodit će direktor vijesti N1 Tihomir Ladišić, glavna urednica tportala Đurđica Klancir i istaknuti novinar CNN-a Brent Sadler. Debatu ćete uživo moći pratiti i na tportalu.

Građanke i građani moći će izravno postavljati pitanja koristeći hashtag #skener112 na društvenim mrežama. 

Debata će biti podijeljena u četiri tematska bloka. Prvi je Politički razvoj Hrvatske, a slijede teme Ekonomski razvoj, Društveni razvoji na koncu Vanjska politika. U kratkom bloku Platforma 112 predstavit će cjelokupnu kampanju Izborni skener 112. 

Pozivamo građanke i građane na uključenje u izravni prijenos, a već je sada moguće slati pitanja putem Facebook-profila kampanje i Twittera.