UBOJSTVO U NOVOJ GRADIŠKI

Na ulici ubodom u prsa ubio poznanika

23.12.2010 u 10:48

Bionic
Reading

Noćas je u Novoj Gradiški, 40 minuta iza ponoći, brutalno ubijen 30-godišnji Goran Sejfi iz Novog Varoša. Prema neslužbenim informacijama, ubio ga je njegov 47-godišnji poznanik s kojim je čitavog prethodnog dana tražio pečenku

Ne zna se je li ubojstvu koje se noćas dogodilo u Gupčevoj ulici, ispred kućnog broja 48, prethodila svađa, ali se pretpostavlja da je okidač i ovaj puta bio alkohol. Naime, dvojica muškaraca su navodno, nakon potrage za pečenkom, pila u jednom kafiću.

Kako doznajemo N.C. (47) je potom, s oštrim predmetom u ruci, nasrnuo na 17 godina mlađeg poznanika, te mu je zadao ubodnu ranu u prsa. Iako mu je ubrzo pružena liječnička pomoć, ranjeni muškarac je nedugo nakon toga preminuo u Općoj bolnici Nova Gradiška, gdje će se danas obdukcijom utvrditi je li mu 47-godišnjak zadao jednu ili više ubodnih rana po tijelu.

Ubojica, koji je od ranije dobro poznat policiji po narušavanjima javnog reda i mira, je uhićen, te će biti priveden istražnom sucu. Slijedi mu kaznena prijava za ubojstvo.