STRAVA U SUKOŠANU

Na smrt pretukao šogoricu zbog imanja

17.04.2011 u 23:04

Bionic
Reading

Na podu kuće pronađena je mrtva starija ženska osoba s povredama glave. Policija ne isključuje da je riječ o ubojstvu. Tijelo starije žene s ozljedama glave pronađeno je u obiteljskoj kući u Sukošanu u nedjelju nešto poslije 13 sati, izvijestila je zadarska policija

Istaknuli su da sumnjaju u ubojstvo, a istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević u telefonskom nam je razgovoru rekao da je u hodniku obiteljske kuće na očevidu vidio mrtvo tijelo Zorice Z. (78) iz Sukošana.

Potvrdio nam je da je starica imala ozljede glave, a nije htio potvrditi informaciju da ju je ubio brat njezina pokojnog supruga. Sukošanac Krsto Pavić rekao nam je da je Zoricu Z. ubio njezin djever zbog svađe oko obiteljskog imanja.

'Ubijena je bila nevjenčana supruga moga pokojnog strica, a čuo sam da ju je ubio moj drugi stric koji se s njom sporio oko toga ima li ona pravo biti u kući jer je s njegovim pokojnim bratom živjela kraće vrijeme', rekao nam je jedan Sukošanac.

Susjedi s kojima smo razgovarali uglavnom su rekli da ništa nisu čuli i kako je starica povremeno bila u Sukošanu, a povremeno u Zadru.

Kuća se nalazi tik uz Jadransku magistralu u istočnom dijelu Sukošana. Istražni sudac naložio je obdukciju tijela.