MIRKOVCI

Na školskom igralištu tabla s košem pala na dječaka

18.03.2012 u 19:51

Bionic
Reading

15-godišnjak je sa prijateljima igrao nogomet na školskom igralištu i kada je dao gol, u žaru proslave postignutog gola, "objesio" se na obruč koša koji je zajedno s pločom pao na njega i ozlijedio ga.

Kada je danas oko 17 sati 15-godišnjak iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci igrajući sa svojim prijateljima nogomet na školskom igralištu, pokušao "zakucati" koš, cijela tabla s košem pala je da dječaka, ali do sada još nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Kako nam je rekao glasnogovrnik PU Vukovrasko-srijemske, Luka Barunčić, 15-godišnjak je sa svojim prijateljima igrao nogomet na školskom igralištu OS Nikole Tesle u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci i kada je dao gol, u žaru proslave postignutog gola, "objesio" se na obruč koša koji je zajedno s pločom pao na njega i ozlijedio ga.

Ravnatelj škole Anto Vidović kaže kako je upravo posjetio ozlijeđenog djačaka, M. M., koji je prošle godine završio osmi razred u mirkovačkoj školi, i da je dobro, ali će noć provesti u bolnici. Vidović kaže kako školsko igrališe nije obnavljano od 1965. pa ga ne čudi što je došlo do nezgode, koja je, srećom prošla bez ozbiljnjih posljedica.