LUKSUZ BEZ PREMCA

Na polo turnir u Rovinju dolazi i Ivana Trump

09.05.2016 u 11:53

Bionic
Reading

Na rovinjskoj plaži Porton Biondi privode se kraju pripreme za Rovinj Beach Polo turnir, jedinstveno sportsko, turističko i društveno događanje u Hrvatskoj koje će se održati od 13. do 14. svibnja, tijekom kojeg će četiri međunarodne ekipe igrača na pedesetak argentinskih konja odmjeriti vještine u ovom kraljevskom sportu na terenu koji se nalazi u areni ukupne površine 7000 četvornih metara

U radovima na pripremi infrastrukture, koji traju mjesec dana, sudjeluje 250 zaposlenika Adris grupe i partnerskih tvrtki, a kako bi igralište bilo u potpunosti usklađeno s pravilima beach pola, dovezeno je oko 700 prostornih metara pijeska. Uz pješčani teren veličine 70x40 metara izgrađeni su i lounge zona, izložbeni prostor za sponzore te konjušnice.

U Rovinju se tijekom Beach Polo turnira očekuje velik broj ljubitelja ovog sporta, kao i svjetski poznatih osoba iz političkog, poslovnog i svijeta zabave. Među počasnim gostima turnira je i Ivana Trump, američka poduzetnica i modna dizajnerica koja je još kao dijete s roditeljima iz Češke dolazila na ljetovanje u Hrvatsku.

'Znali smo putovati od Venecije pa sve do juga Dalmacije. U sjećanje mi se urezalo prekrasno, čisto more, odlična hrana i vrlo ljubazni ljudi. Iako sam prošla velik dio hrvatske obale i nekoliko puta sam posjetila Istru, u Rovinju nisam bila do sada i uistinu se veselim dolasku. Imam prekrasna sjećanja na ljeta provedena u Hrvatskoj i uvjerena sam da će me i Rovinj oduševiti', izjavila je Ivana Trump uoči dolaska u Rovinj.

Program započinje u petak 12. svibnja zabavom dobrodošlice i završava u nedjelju u 16 sati, kada će biti održano proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje turnira. Večeri su rezervirane za popratne događaje koji su namijenjeni za zabavu sudionika. Ovo atraktivno natjecanje, uz Adris, podupiru vodeći svjetski brendovi poput Heinekena, Tagheuera te Agrokora, kao sponzori ekipa, zatim poznati argentinski brend i ambasador pola u svijetu La Martina, engleski proizvođač luksuznih automobila Bentley, proizvođač nakita Tiffany te Zepter, proizvođač i distributer ekskluzivne i visokokvalitetne potrošne robe.