u zgradi

Na Pantovčaku napao poznanika sjekiricom za meso; osumnjičen za pokušaj ubojstva

14.08.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Četrdeset četverogodišnji muškarca, koji je prošlu subotu u stambenoj zgradi na zagrebačkom Pantovčaku 41-godišnjem poznaniku zadao više udaraca u glavu sjekiricom za meso, priveden je i osumnjičen za pokušaj ubojstva, izvijestila je u srijedu Policijska uprava zagrebačka

Policija je utvrdila da je 44-godišnjak u subotu, 10. kolovoza, oko 21 sat, na Pantovčaku u hodniku stambene zgrade, prišao s leđa 41-godišnjem poznaniku i zadao mu u glavu nekoliko udaraca sjekiricom za meso. Nakon pada zbog udaraca, 41-godišnjak je ipak uspio uzeti sjekiricu od napadača i pobjeći.

Ozlijeđeni je sam zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Osumnjičeni 44-godišnji napadač je nakon intenzivne potrage, pronađen u središtu Zagreba i doveden u službene prostorije policije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je za pokušaj ubojstva, predan je pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće, navode iz PU zagrebačke.