Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Muškarac u vozilu skrivao oko kilogram marihuane pakiran u dva plastična omota za zamrzavanje

03.03.2021 u 15:30

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice i zagrebački policajci su 1. ožujka 2021. godine oko 15 sati na autocesti A4 Zagreb – Goričan kod naplatne postaje Komin zaustavili osobni automobil marke Citoren zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni. Temeljem naloga suda policajci iz Svetog Ivana Zeline obavili su pretragu vozila u kojem je pronađeno 1049 grama marihuane pakirane u dva plastična omota za zamrzavanje, u jednom je paketu bilo oko 168 grama marihuane, dok se u drugom nalazilo oko 881 gram marihuane. U vozilu je također pronađen i određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela te mobitel.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.