kod pritvorskog nadzornika

Muškarac koji je u Dubravi pucao na sina osumnjičen za pokušaj ubojstva

08.07.2019 u 16:16

Bionic
Reading

Muškarca koji je u subotu u Dubravi pucao na svog sina i teško ga ozlijedio zagrebačka policija je nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičila za pokušaj ubojstva

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija u ponedjeljak na svojim internetskim stranicama.

Riječ je o 55-godišnjaku koji je nakon svađe i fizičkog sukoba pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 25-godišnjaka kojem je pomoć pružena je u KB Dubrava.

Osumnjičenog muškarca policija, osim za pokušaj ubojstva sina, tereti i za prijetnju prema 21-godišnjoj članici obitelji i bivšoj supruzi. Policija pritom nije navela da su akteri obiteljski povezani.

Po pisanju medija 25-godišnji oštećenik je Vice Palić, prijatelj Davida Komšića, osuđenog za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan.

Palić je navodno jedan od dvojice mladića koji su u nakon objave nepravpomoćne presude Komšiću u travnju 2018. dovikavali majci ubijene djevojke dok je novinarima davala izjavu.

Potom je jednog od mladića nogom u trbuh udario žrtvin stric. Veći sukob su spriječili članovi žrtvine obitelji i policajac koji je dotrčao iz obližnje zgrade MVP-a.