BIZARAN 'ŠVERC' IZ HRVATSKE U BIH

Mrtvaca posjeli u auto, stavili mu šešir i naočale i prešli s njim granicu

06.07.2012 u 14:56

Bionic
Reading

Miju Grizelja (58) iz sela Gorice - Sovići u općini Grude u BiH, koji se u nedjelju utopio na plaži u turističkom naselju Baško Polje kod Makarske, obitelj je nakon smrti posjela u automobil, stavila mu šešir na glavu i s njim prešla granicu

Dobro obaviješteni izvor tvrdi da su Grizelja, kao u scenariju filmskog hita 'Mrtav 'ladan', preko granice prevezli članovi njegove obitelji, koji nisu htjeli čekati za prijevoz tijela u drugu državu, već su ga kao živog 'prošvercali' preko granice.

'Mijo Grizelj umro je na plaži, a obitelj ga je preuzela u mrtvačnici u Makarskoj, navodeći da će kasnije doći po smrtni list. Međutim, po dokument uopće nisu došli. Umjesto toga, stavili na zadnje sjedište automobila. Na glavu su mu stavili šešir i naočale, a onda su ga bez puno muke kao živog prevezli preko granice. Bez problema su prošli pokraj dvije granične kontrole, a da nitko ništa nije posumnjao', tvrdi izvor Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, piše Dnevni Avaz.

Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, potvrdila je da je Mijo Grizelj preminuo u nedjelju oko 17 sati, ali dodaje da policija nema informacija da je njegovo tijelo ilegalno prebačeno preko granice.