IZ HDZ-A ODGOVARAJU

Mrsićeva izjava pokazuje paniku u SDP-u

28.03.2010 u 19:44

Bionic
Reading

Glavno tajništvo HDZ-a ocijenilo je da današnja izjava SDP-ovog saborskog zastupnika Miranda Mrsića da HDZ 'krade' i 'ne zna voditi državu' govori o panici i nervozi u SDP-u zbog otkrivanja afera vezanih za tu stranku i poručilo je da HDZ nastavlja beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost

'Blaćenjem HDZ-a SDP pokazuje veliku nerzvozu od trenutka kada su afere vezane uz SDP i njihove članove počele izlaziti u javnost. Ova je predstava s lošim glumcima pokušaj skretanja pozornosti s brojnih SDP-ovih afera i kao i dosad bez ikakvih konstruktivnih prijedloga', kaže se u priopćenju kojim je Glavno tajništvo Hrvatske demokratske zajednice reagiralo na izjavu člana Glavnog odbora SDP-a Miranda Mrsića u Sisku.

Mrsić je na današnjoj izbornoj konvenciji SDP-a Sisačko-moslavačke županije među ostalim rekao da 'HDZ zna kako ukrasti, kako nekome uzeti, HDZ ne zna voditi državu'.

Ta optužba 'očito je izraz panike koja je zavladala u redovima Socijaldemokratske partije. Mrsić tako zaboravlja na SDP-ove trošionice novca: Tržnice Rijeka, na Zagrebački holding, slučaj Koprivnica i njihova gradonačelnika, na Mljet, bivše dužnosnike MUP-a iz redova SDP-a i tolike druge, pa i golem savjetnički tim županice Lovrić i upravo u Sisku poziva na pravednost', kaže se u priopćenju.

'Unatoč svim pokušajima SDP-a, HDZ će nastaviti beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost', zaključuje se u priopćenju HDZ-a.