OČISTILO IM NOVČANIKE

Montažstroj pokraden u riječkom kazalištu

13.02.2010 u 21:02

Bionic
Reading

Zagrebačke djevojke koje su se tijekom poslijepodneva u ponedjeljak, 8. veljače, na daskama riječkog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci pripremale za predstavu 'Srce moje kuca za nju', nisu ni slutile što ih čeka po povratku u garderobu, ili bolje rečeno, ne čeka

Naime, cijeli je ansambl Montažstroja pokraden. Potvrdila nam je to referentica za odnose s javnošću riječkog kazališta Barbara Grabušić. 'Istina je, curama su neke stvari nestale. Odmah smo pozvali policiju, a što je dalje bilo, najbolje da pitate njih', rekla nam je Grabušić, no policija šuti.

Dežurni voditelj operativnog centra Policijske uprave primorsko-goranske rekao nam je da zovemo glasnogovornicu u ponedjeljak. Ipak, doznajemo da je najgore prošla Ana Vilenica, kojoj je uz novac ukradeno i osobno računalo. Novac je nestao i ostalim djevojkama, ali su ljute i nezadovoljne ipak odigrale predstavu.

Hrpa novčanika u jednoj prostoriji bila je idealna meta za kradljivca, no je li po njima 'pročešljao' netko iz kuće ili je netko izvana ušetao u kazalište, zasad se ne zna. Gošćama iz Zagreba, zasigurno, gostovanje s popularnom predstavom u Rijeci neće ostati u lijepom sijećanju.