vjerovali ili ne

Modni dizajner iz Srbije u hodniku, ispred vrata matičnog ureda u Iloku izvršio veliku nuždu

17.09.2020 u 18:38

Bionic
Reading

Bio je to sve do 11.30 sati jedan sasvim običan radni dan. Negdje u to vrijeme u zgradu županijskog ureda u Iloku ušli su muž i njegova supruga. Radi se o poznatom modnom dizajneru iz Srbije S.V., koji je inače rodom iz Hrvatske, a koji je u skupocjenom automobilu došao do Iloka kako bi obavio neke poslove u matičnom uredu.

I dok je supruga bila u uredu ovaj poznati dizajner izvršio je veliku nuždu u hodniku županijskog ureda i to točno ispred vrata matičnog ureda!!!

'Čovjek je obavio posao i iza sebe ostavio dvije hrpe. Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je također zaprljao, gdje se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam nitko ga nije prijavio, a vidjele su ga i neke radnice. Postoji i video snimak sa nadzornih kamera, rekao je jedan od zaposlenika ureda za Večernji list.

Dodaje kako je sa svime bila upoznata i supruga ali da ona niti jednom gestom nije odavala kako nešto zna. Čak je na konstataciju jednoga od zaposlenika, koji je ušao u matični ured dok je ona bila unutra, da je netko izvršio veliku nuždu u hodniku gospođa ostala mrtva hladna i bez ikakvih reakcija.

Nakon obavljenoga „posla“ oboje su se okrenuli i otišli dalje bez ikakvoga pojašnjenja ili isprike.