FESTIVALSKI MUST HAVE

ModaKomoda vam daruje festivalske čizme Borovo

24.06.2015 u 13:44

Bionic
Reading

Tri hrvatska brenda - Borovo, Ožujsko i Inmusic osmislili su ekskluzivnu festivalsku čizmu koja je apsolutni must have sezone. U postu pogledajte kako su ih isfurali mladi Vukovarci i Vukovarke, a po jedan muški i ženski model vam poklanjamo. Detalji u postu!


Prije desetak dana po prvi put u životu sam posjetila tvornicu koja proizvodi moju omiljenu obuću made in Croatia - Borovo. Povod je bio predstavljanje festivalske čizme koja je proizvedena u kolekciji od 500 pari koje će biti podijeljene građanima putem društvenih mreža kako bi se nagradili vjerni obožavatelji vodeće hrvatske glazbene manifestacije INmusic

Uoči posljednje festivalske večeri koja se održava danas na Jarunu u Zagrebu, uz potporu Ožujskog piva, odlučila sam vam predstaviti nekoliko outfita koje sam stilizirala na prekrasnim Vukovarkama i Vukovarcima u Borovom naselju.

Možda vas koja festivalska kombinacija inspirira za odlazak na INmusic ili neki drugi ljetni glazbeni festival. A s obzirom na vremenske (ne)prilike nije loše imati pri ruci festivalsku čizmu koja se, vidjet ćete u nastavku, savršeno uklapa na apsolutno svaku odjevnu kombinaciju i bilo kakav stilski izričaj.

Ova će opasna metalka danas, iz prvih redova, slušati svoj omiljeni hrvatski metal bend - Ashes you leave. Ona je naravno od glave do pete u svojoj omiljenoj boji - crnoj, sa što više metala i u svojim omiljenim Borovo za Inmusic festivalskim čizmama.

Ovogodišnji INmusic je totalno u znaku rocka. Publika će svakako zapamtiti ovogodišnji karizmatičan nastup kalifornijskog benda Eagles of death metal u kojem je uživao i ovaj zgodni rocker. On uz svoju omiljenu kožnu jaknu, fura i svoje nove festivalske čizme, nastale u povodu 10. jubilarnog INmusic festivala.

Naša sljedeća dama je indie kraljica koja koketira s hipstericom poput Nanne, frontmenice islandskog indie folk-pop benda Of Monsters and Men koji nastupa večers na INmusic festivalu. Voli spajati nespojivo, uvijek s naglaskom na vintage, a na festival dolazi u svojim omiljenim gumenim čizmama iz Borova jer je i Borovo tako vintage. Naime, ove godine slavi svoj 84. rođendan i na tome mu od srca čestitamo.

Kakav bi to glazbeni festival bio bez barem jednog pravog hip hopera? Još kad dolazi iz genijalih The Streets-a, još kad je k tome glumac i producent kao Mike Skinner. Naš model savršeno prikazuje kako se i na vrlo zahtjevnu repersku modu Borovo-Žuja-INmusic čizme genijalno uklapaju.

Jedna od headliner-a ovogodišnjeg INmusica i jedno od najvećih imena synthpopa, poznata po svom eklektičnom modnom izričaju je  La Roux. Sigurna sam da bi i ova britanka ponosno koračala u svojim Borovo za INmusic festivalskim čizmama.

photo: Dražen Kokorić, make up: Doris Kentžinski, styling: Petra Nižetić
modeli: Jelena Ćirić, Matej Duspara, Vlatka Božić, Ivan Augustinov, Kristina Kefer


Festivalska čizma nastala suradnjom Ožujskog piva, INmusic festivala i tvornice Borovo proizvedena je vrijednim rukama zaposlenika Borova, od najfinijeg kaučuka i nevjerojatno je udobna. Objavu za darivanje potražite na Facebook i Instagram stranicama ModaKomoda. Sretno svima!!!

Evo i malo zgrijavanja za večerašnji koncert Of Monsters and Men